Eveniment

CNAIR: „Minivacanţa de 1 iunie a lăsat în urmă tone de gunoi şi indicatoare rutiere avariate”

CNAIR: „Minivacanţa de 1 iunie a lăsat în urmă tone...

Autor: Anca Olteanu

06.06.2017, 17:10 143

„Au fost avariaţi 50 de metri de parapet de beton şi 114 metri de parapet metalic. Printre pagube s-au numărat şi 13 indicatoare rutiere avariate”, se arată în comunicatul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR precizează că „reparaţiile vor fi efectuate în cel mai scurt timp, din fonduri de la bugetul de stat sau din venituri proprii, în cadrul contractelor de întreţinere existente sau în regie proprie, după caz”.

„Echipe speciale constituite din cadrul regionalelor CNAIR continuă acţiunea de colectare a gunoiului (în special ambalaje de plastic sau hârtie, sticle de plastic şi doze de aluminiu) din parcări şi de pe marginea drumului, iar până în acest moment au fost strânse mai multe tone de gunoi. Echipele respective se ocupă inclusiv de igienizarea zonelor special amenajate de pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi”, se mai arată în comunicatul transmis de administratorul reţelei rutiere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO