Eveniment

COD PORTOCALIU de ninsoare. Cum se circulă în România

COD PORTOCALIU de ninsoare. Cum se circulă în România

Autor: Departamentul Corespondenţi

23.03.2018, 07:00 222

Niciun sector de drum naţional sau autostradă nu este închis, vineri dimineaţă, deşi codul portocaliu se menţine în municipiul Bucureşti şi în judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Argeş, Dâmboviţa, Telorman, Giurgiu, Prahova, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila şi Tulcea, arată CNAIR. 

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., drumarii au acţionat, de joi seara până vineri dimineaţa, cu 993 autoutilaje şi au împrăştiat 4773,7 tone de material antiderapant pentru a menţine deschisă circulaţia pe drumurile naţionale.

Niciun sector de drum naţional sau autostradă nu este închis, deşi codul portocaliu se menţine în municipiul Bucureşti şi în judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Argeş, Dâmboviţa, Telorman, Giurgiu, Prahova, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila şi Tulcea, unde sunt în continuare anunţate ninsori abundente, strat de zăpadă consistent, temporar viscol şi vizibilitate scăzută.

”Facem în continuare apel la participanţii la trafic să se informeze, înainte de a pleca la drum, în legătură cu situaţia din zonele pe care urmează să le tranziteze, să aibă autovehiculele echipate de iarnă, să circule prudent şi să respecte eventualele restricţii impuse pe anumite sectoare de drum”, arată Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO