Eveniment

Cod portocaliu de vânt în zona montană din şapte judeţe

Cod portocaliu de vânt în zona montană din şapte...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

03.02.2018, 15:17 102

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, zona de munte a judeţelor Sibiu, Braşov, Hunedoara, Caraş-Severin, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa este sub cod portocaliu de vânt până sâmbătă la ora 18.00.

În aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 130 - 140 de km/h, viscolind temporar ninsoarea.

Judeţele Bihor, Timiş, Arad, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Alba, Sibiu, Harghita, Covasna, Braşov, Mureş, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea şi Buzău sunt, până sâmbătă seara, sub cod galben de vânt puternic.

Vineri, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două informări pentru acest sfârşit de săptămână. Prima a intrat în vigoare vineri, la ora 22.00, şi este valabilă până sâmbătă la ora 20.00. În această perioadă se înregistrează intensificări ale vântului, precipitaţii moderate cantitativ predominant sub formă de ploaie. A doua informare meteo intră în vigoare sâmbătă seara şi este în vigoare până duminică la ora 20.00, fenomenele vizate fiind: ninsori viscolite la munte, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte în nord, nord-vest şi centru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO