Eveniment

Codrin Ştefănescu: Este halucinant modul în care au boicotat în secţii

Codrin Ştefănescu:  Este halucinant modul în care au...

Autor: Departamentul Politic

07.10.2018, 21:33 22606

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat duminică, după închiderea secţiilor de votare, că rezultatul votului la referendum este eşecul românilor în general şi că a existat o acţiune de boicotare în secţiile de votare.

"Pentru cei de la USR e o fantasmă. De aceea sunt mici. Domnul Orban spune că a fost un vot de blam pentru Dragnea. În primul rând acesta nu a fost un vot politic. Evident sunt nişte aberaţii de la acest partide, PMP, USR, PNL şi Iohannis au vehiculat-o în ultima săptămână ca formăp de boicot. 4 milioane de români e o cifră gigant, 4 milioane de români au venit să se exprime. Să nu ieşi ca preşedinte să spui că vei veni la vot, să ceri poporului să iasă la vot, să te ascunzi şi să te duci în ultimele minute aşa cu sictir. Uitaţi-vă ce cozi au fost în diaspora", a declarat Codrin Ştefănescu.

Acesta a vorbit şi despre boicotul de la secţii.

"E halucinant modul în care au boicotat în secţii. Au făcut tot posibilul să boicoteze un demers civic normal, care nu a fost asumat politic. Nu poţi să dovedeşti apoi că eşti un bun creştin, nu ai cum ca politician să te duci nici la biserică, nici la nuntă. Vreau ca în numele PSD să îi mulţumesc presei din România pentru campania de informare din ultimele două săptămâni pe care aţi făcut-o peste tot. Presa e o putere. (...) Nu a fost un referendum politic, nu a fost politc asumat. Şi-au bătut joc de familia română, de Biserică, de democraţie. Dacă ei cred că vor convinge cu astfel de mesaje poporul român, atunci se înşeală. O să se dea rezultate. Cred că va un procent copleşitor pentru da, ceea ce e un mesaj important pentru întreaga lume. Eu cred că e eşecul românilor în general", a mai spus Codrin Ştefănescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO