Eveniment

Compania aeriană Blue Air lansează din luna iunie zboruri din Cluj-Napoca spre Constanţa

Compania aeriană Blue Air lansează din luna iunie...

Autor: Laurentiu Cotu

16.04.2018, 17:01 298

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, va lansa din luna iunie zboruri regulate sezoniere de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Constanţa. Zborurile vor fi  disponibile de pe aeroportul din Cluj-Napoca, iniţial cu 2 frecvenţe pe săptămână, în zilele de joi şi duminică, iar începând din data de 3 iulie până în 2 septembrie 2018, vor fi operate trei zboruri pe săptămână, în zilele de marţi, joi şi duminică.

Zborul intern ce conectează Cluj-Napoca de Constanţa reprezintă cea de-a doua rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj, după Bucureşti-Otopeni. Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească, transportând anul trecut peste 5 milioane de pasageri, faţă de 3,6 mi­lioane de pasageri trans­­portaţi în 2016. Transportatorul aerian, care şi-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, operează peste 100 de rute. Operatorul este controlat  din 2013 de Teodor Cristian Rada, Marius Puiu, Tudor Constantinescu şi Luciana Păunescu.

laurenţiu.cotu@zf.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO