Eveniment

Consultanţii EY: România este cu 10-15 ani în urma Poloniei, care este deja considerată o piaţă dezvoltată

Claudia Sofianu, EY România

În România, vorbim de reducerea de TVA pentru serviciile de catering, hoteluri şi baze sportive, parcuri recreative şi aşa mai departe. Proiectul este încă în dezbatere în România. Atât mediul de afaceri, cât şi noi, breasla consultanţilor fiscali, am venit cu diverse propuneri. Unităţile de alimentaţie publică care prepară mâncare, dar o livrează la domiciliu, vor fi afectate.

Claudia Sofianu, EY România În România, vorbim de reducerea de TVA pentru serviciile de catering, hoteluri şi baze sportive, parcuri recreative şi aşa mai departe. Proiectul este încă în dezbatere în România. Atât mediul de afaceri, cât şi noi, breasla consultanţilor fiscali, am venit cu diverse propuneri. Unităţile de alimentaţie publică care prepară mâncare, dar o livrează la domiciliu, vor fi afectate.

Autor: Răzvan Botea

18.10.2018, 20:30 232

Claudia Sofianu, partener, liderul Diviziei de impozit pe venit şi contribuţii sociale a EY România: România ar putea deveni a doua piaţă dezvoltată din fostul bloc sovietic, dacă va avea în continuare forţă de muncă disponibilă.

România este în continuare de interes pentru investitorii străini, mai ales pentru cei care vor să-şi deschidă centre de servicii, acele shared service centers, pentru zone precum HR sau contabilitate, datorită costului redus al forţei de muncă şi pregătirii acesteia. De asemenea, România ar putea deveni o piaţă dezvoltată în cel puţin 10 ani, dacă va avea în continuare forţă de muncă disponibilă, a spus miercuri Claudia Sofianu, partener, liderul Diviziei de impozit pe venit şi contribuţii sociale a EY România, în acdrul unui eveniment al EY România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO