Eveniment

Cristain Otgon, A.D.R Nord-Vest: În momentul în care se anunţă planul de proiect, preţurile din zonă încep să crească nejustificat

Cristain Otgon, A.D.R Nord-Vest: În momentul în care se...

Autor: Alexandra Cepăreanu

19.04.2018, 14:53 155

Departamentul de Investiţii Regionale şi Instrumente Financiare Inovatoare este în discuţii cu Ministerul Turismului pentru dezvoltarea unei platforme care să înglobeze toate necesităţile pe care le au firmele care vor să investească, pentru a face tranzacţiile şi investiţiile mai transparente, a declarat Cristain Otgon, şeful Departamentului. 

„Punctul de plecare pentru platforma online este reprezentat de directia globală de orientare a economiei în era digitală, unde toată comunicarea se realizează prin aplicaţii de mobil. Dorim ca prin această platformă să promovăm regiunea”, a spus Cristain Otgon, şef al Departamentului de Investiţii Regionale şi Instrumente Financiare Inovatoare, în cadrul conferinţei Investiţia în Agrement: Dezvoltare şi Profit organizată de Aquatica Experience.

El a spus că investiţiile promovate vin cu un risc imobiliar, care se generează în momentul în care se anunţă planul de investiţie. Acest lucru duce la creşterea nejustificată a preţurilor şi din aceste motive multe proiecte nu ajung să încheie un constract şi se retrag.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO