Eveniment

Cristian Boureanu va fi eliberat: Fostul deputat a stat două luni în arest preventiv, fiind acuzat că a lovit un poliţist

Cristian Boureanu va fi eliberat: Fostul deputat a stat...

Autor: Firuta Flutur

11.08.2017, 10:02 754

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins contestaţia Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, astfel că omul de afaceri Cristian Boureanu rămâne cercetat sub control judiciar pentru ultraj, în dosarul în care este acuzat că a lovit un poliţist.

Decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti este definitivă, omul de afaceri urmând a fi eliberat din Penitenciarul Rahova, acolo unde a fost transferat din arest.

Fostul deputat Cristian Boureanu se află în arest de două luni după ce a lovit un poliţist de la Rutieră.

Pe 20 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 i-au trimis în judecată pe Cristian Boureanu, acuzat că a agresat un poliţist rutier, şi pe iubita sa, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie, în jurul orelor 01:30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră.

Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta "s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO