Eveniment

Cristian Popescu Piedone, trimis în judecată pentru conflict de interese

Cristian Popescu Piedone, trimis în judecată pentru...

Autor: Mediafax

07.11.2016, 13:17 78

Cristian Popescu Piedone va fi judecat de Judecătoria Sectorului 4 pentru trei infracţiuni de conflict de interese.

"În calitate de primar al Sectorului 4 Bucureşti, inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone, în perioada 2013 - 2014, a semnat acorduri şi autorizaţii de funcţionare pentru SC G.T.E. SRL, având ca obiect principal de activitate restaurante, societate la care numiţii P.V. şi P.A.M., copiii acestuia, rude de gradul I, deţin calitatea de asociat şi funcţia de administrator, şi în urma obţinerii cărora unitatea a început/ şi-a desfăşurat activitatea comercială", spun procurorii.

În aceeaşi calitate, în perioada 2013- 2015, ar fi semnat pentru SC STK SRL, având ca obiect principal de activitate alte activităţi recreative şi distractive, "două acorduri de funcţionare pentru punctul de lucru din Parcul Lumea Copiilor, zona karturi, sector 4 Bucureşti, societate la care numitul P.V. (fiul acestuia) deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator, şi în urma cărora unitatea a început/ şi-a desfăşurat activitatea comercială", mai arată parchetul.

Potrivit sursei citate, o a treia faptă ar fi fost comisă în anul 2015, când, în calitate de primar, ar fi semnat "acordul de funcţionare pentru un punct de lucru din Bucureşti al SC C. SRL, având ca obiect principal de activitate comerţ cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie şi produselor zaharoase, în magazine specializate, societate la care numita P.A.M.( fiica acestuia) deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator, şi în urma cărora unitatea a început desfăşurarea activităţii comerciale."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO