Eveniment

Criza politică schimbă agenda premierului: Şedinţa de Guvern se amână pentru joi, după moţiunea de cenzură

Criza politică schimbă agenda premierului: Şedinţa de...

Autor: Gabriel Pecheanu

20.06.2017, 13:18 4412

”Şedinţa Executivului va avea loc joi, când e convins ca toţi miniştrii vor veni la şedinta de Guvern", a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Alina Petrescu.

Iniţial, şedinţa urma să aibă loc marţi, de la ora 12.00. Ulterior a fost amânată, fără termen, din cauza evoluţiilor de pe scena politică.

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România a întrerupt marţi orice negociere cu PSD, după ce toate proiectele care vizau comunitatea maghiară au fost retrase de la Camera Deputaţilor şi Senat.

De asemenea, potrivit unor surse guvernamentale, secretarul de stat din Ministerul Justiţiei, Mariana Sofia Moţ, susţinută de liderul PSD Olt, Paul Stănescu, cea căreia ministrul Tudorel Toader îi delegase atribuţiile, a anunţat că i s-a făcut rău şi că nu poate participa la şedinţa Executivului, ea fiind singurul delegat din Ministerul Justiţiei care poate participa la şedinţe. Fără participarea reprezentantului MJ reuniunile Guvernului nu pot avea loc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO