Eveniment

Cu trei "rable" casate cumperi un Logan cu 3.200 de euro

02.09.2009, 18:11 409

Prima de casare in cadrul programului "Rabla" ar putea ajunge la 11.400 de lei (2.700 de euro) incepand cu anul viitor, prin admiterea la casare a pana la trei "rable" de fiecare cumparator de masina noua, potrivit unei propuneri avansate de Ministerul Mediului.

In prezent poate fi casata o singura "rabla", iar valoarea primei de casare este de 3.800 de lei (900 de euro).

In noua formula, in cazul modelului Logan achizitionat prin programul "Rabla", pretul de pornire al versiunii de baza ar ajunge la 3.200 de euro, fata de 4.900 de euro cat este in prezent.

Voucherele se vor obtine de catre proprietarul unei masini mai vechi de zece ani care sa fi fost inmatriculata in Romania inainte de 31 decembrie 2006 si care sa fi fost predata la casare. Proprietarul, persoana fizica sau juridica, primeste de la firma unde a casat masina un certificat care sa ateste distrugerea acesteia. Pentru a achizitiona o masina prin "Rabla", cel care detine tichetele valorice poate fi si altul decat proprietarul autovehiculului predat spre casare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO