Eveniment

Cum a arătat rochia Melaniei Trump la ceremonai de învestire a soţului ei. Ţinuta a fost creată de designerii Ralph Lauren şi Karl Lagerfeld

Cum a arătat rochia Melaniei Trump la ceremonai de...
20.01.2017, 20:05 4352

Melania Trump, fost fotomodel, va avea nevoie de doua tinuţe pentru ceremonia de învestire a soţului său, Donald Trump: o vestimentaţie de zi, când preşedintele Donald Trump va depune jurământul în faţa camerelor de luat vederi, dar şi o rochie de seară pentru balul inagural.

Designerii Ralph Lauren şi Karl Lagerfeld vor asigura ţinutele de gală ale Primei Doamne a Statelor Unite. Melania va purta o ţinută a creatorului de modă Ralph Lauren pe timp de zi şi rochii de seară, din colecţia couture, semnate de Karl Lagerfeld, directorul de creaţie al casei Chanel, la balul organizat cu prilejul învestiturii.

Nu există informaţii certe despre brand-ul pe care îl va reprezenta Lagerfeld prin rochiile pe care i le-a recomandat Melaniei Trump. Karl Lagerfeld se află la conducerea mai multor brand-uri de modă, printre care Fendi, dar şi un brand ce-i poartă numele.

Pe de altă parte, presa americană mondenă face şi o speculaţie: este posibil ca Trump să poarte tot o ţinută semnată de Lagerfeld.

Mai mulţi creatori de modă au refuzat să asigure ţinute pentru Melania Trump, printre care Tom Ford, Marc Jacobs şi Sophie Theallet. Tom Ford a refuzat cu un comentariu caustic la adresa Primei Doamne: "Vestimentaţiile mele se fabrică în Italia, preşedintele şi Prima Doamnă trebuie să poarte veşminte fabricate în SUA, care să reprezinte poporul american."

Donald Trump a reacţionat după declaraţia lui Tom Ford, cu o replică cinică, într-un interviu pentru Fox& Friends: "Soţia mea nu i-a cerut lui Tom Ford s-o îmbrace. Nu e fan Tom Ford. Nici eu nu-l apreciez."

Iată o scurtă biografie a Melaniei Trump, Prima Doamnă a Americii:

Melania este cu 24 de ani mai tânără decât Donald Trump. Născută în Slovenia, în 1970, Melania Trump a declarat că victoria lui Trump va fi un pas "fenomenal" pentru ea.

După o carieră înfloritoare de fotomodel, de-a lungul căreia a realizat pictoriale pentru reviste celebre, printre care Allure, Harper Bazaar, GQ, Vanity Fair, sau Elle, Melania Trump şi-a continuat cariera pe micile ecrane, în talk-show-ul "The View".

A fost acuzată într-o vreme că are un trecut de damă de companie (escort girl). Dar Melania a negat cu tărie aceste acuzaţii. În luna iulie a anului 2016, a fost stigmatizată în mass media pentru că a plagiat grosier un discurs al Primei Doamne a Americii de la acea vreme, Michelle Obama.

Pentru viitorul preşedinte, Donald Trump, soţul său, Melania Trump, este "o persoană luminosă, mai frumoasă pe interior decât se vede la exterior".

Melania s-a căsătorit cu celebrul om de afaceri în 2005. Printre oaspeţii de la nuntă s-au numărat Bill şi Hillary Clinton.

Melania lucrează îndeaproape cu mai multe organizaţii de caritate precum Crucea Roşie din America sau Fundaţia pentru Cercetarea Cancerului de Sân, relatează rtl.fr. Soţia lui Trump pare gata să-şi îndeplinească cu seriozitate rolul de Primă Doamnă a Americii.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO