Eveniment

Cum va fi vremea la începutul verii

Cum va fi vremea la începutul verii

Autor: Pro TV

31.05.2014, 09:50 751

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in jumatatea nord-estica a tarii si in zonele de deal si munte. Pe aici sunt anuntate averse frecvente, insotite de descarcari electrice si porniri ale vantului. E posibil sa cada grindina; cantitatile de apa vor depasi 20...25 L/mp, dar izolat se pot strange 35-40 L/mp.

In restul tarii instabilitatea se va manifesta pe suprafete mai mici, iar maximele termice se vor situa intre 13 si 22 de grade. Cel mai racoare va fi in Dealurile de Vest, iar cele mai ridicate valori se vor inregistra in estul extrem al al tarii.

Dupa lasarea noptii, innorarile persista si va continua sa ploua in cea mai mare parte a tarii. Vor fi si descarcari electrice din loc in loc, iar vantul se va inteti pe timpul ploilor. Temperaturile minime, comparabile cu cele din noaptea trecuta, se vor situa intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 17 grade la malul marii.

 

Citiţi articolul integral pe www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO