Eveniment

Decizie radicală luată de Ion Ţiriac: suspendă acordarea trofeului Madrid Open! Hotărârea vine ca urmare a reacţiei WTA în cazul "Năstase"

Decizie radicală luată de Ion Ţiriac: suspendă...

Autor: Pro Sport

20.06.2017, 10:12 3571

Ion Ţiriac a luat o decizie dură după scandalul iscat ca urmare a ceremoniei de la finala Madrid Open. După finala din acest an, meci câştigat de Simona Halep, Ion Ţiriac l-a invitat pe Ilie Năstase să participe la ceremonia de premiere. Acest lucru nu a fost pe placul celor de la WTA care, prin vocea preşedintelui acestui for, a criticat decizia organizatorilor de a-l invita pe Năstase în contextul în care fostul număr 1 mondial se află sub ancheta ITF ca urmare a scandalului de la meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie, scrie ProSport.

Prin intermediul a două scrisori adresate atât preşedintelui WTA, cât şi preşedintelui ITF, Ion Ţiriac cere ca procesul lui Ilie Năstase să fie unul public şi anunţă că suspendă acordarea trofeului la Madrid Open, proba feminină.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO