Eveniment

Defecţiuni tehnice la Distrigaz: Alimentarea cu gaze în mai multe localităţi din Ilfov a fost întreruptă. 1500 consumatori, afectaţi

Defecţiuni tehnice la Distrigaz: Alimentarea cu gaze în...

Autor: Departamentul Social

27.02.2018, 22:18 163

"În urma unor defecţiuni tehnice apărute la staţia de predare măsurare gestionată de către operatorul naţional de transport al gazelor naturale, TRANSGAZ, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale pentru clienţii casnici şi non-casnici din localităţile Dragomireşti-Deal, Dragomireşti-Vale, Zurbaua şi Bacu, astăzi, 27 februarie, începând cu ora 19.00. În urma acestei situaţii sunt afectaţi circa 1500 de clienţi casnici şi non-casnici", transmite Distrigaz, printr-un comunicat de presă.

Compania precizează că a suplimentat echipele operaţionale aflate în teren pentru a relua alimentarea cu gaze naturale pentru un număr cât mai mare de clienţii în cursul acestei seri.

"Pentru restul clienţilor, această operaţiune se va realiza în cursul dimineţii de mâine, 27 februarie, până în ora 12.00. În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale", se precizează în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO