Eveniment

Demisie din USR. Cami Băcioiu: M-am săturat de atâtea certuri interne

Demisie din USR. Cami Băcioiu: M-am săturat de atâtea...

Autor: Departamentul Politic

10.06.2019, 14:45 18955

Cami Băcioiu, membră a organizaţiei USR Sector 1, şi-a anunţat, luni pe Facebook, demisia din partid, precizând că s-a săturat de „atâtea certuri interne şi de atâta grobianism şi idolatrie dementă”.

„Azi (luni - n.r.) mi-am dat demisia din USR. M-am saturat de atatea certuri interne si de atata grobianism si idolatrie dementa de a caror existenta am fost profund socata. USR-ul trebuia sa fie format din oameni educati care sa salveze Romania. Nu sunt toti educati, sau cu bun simt, iar respectul pentru cel de langa tine e doar o gluma buna cateodata. M-am asteptat sa gasesc un mediu profesionist, de oameni care lucreaza impreuna spre un scop mai inalt. Am gasit porcaiala de cea mai joasa speta”, a scris Cami Băcioiu, luni, pe Facebook.

Aceasta a adăugat că sunt oameni foarte buni în USR, care se luptă prin consiţii cu prostia, hoţia, indecenţa, şi că va susţine în continuare membri ai USR muncitori şi decenţi.

„Sunt si oameni buni, oameni foarte buni care lucreaza zi de zi pentru o comunitate decenta. Oameni care se lupta prin consilii cu indecenta, prostia si hotia. Dar ei fac asta in ciuda mediului intern din partid, nu cu ajutorul tuturor colegilor. Poate am fost eu naiva. Poate asa e in politica. Eu clar nu-s facuta sa ma porcai, sa arunc cu invective si sa ma catar pe cadavre ca sa fiu sef. Asa ca povestea mea politica s-a incheiat azi. O sa sustin USR-ul in continuare pentru oamenii aia decenti si muncitori pe care i-am cunoscut”a conchis Băcioiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO