Eveniment

Demisie în PSD Reşiţa: ''Îmi pare sincer rău că am pus umărul la construcţia unui sistem bolnav''

Demisie în PSD Reşiţa: ''Îmi pare sincer rău că am...

Autor: Adriana Mit

01.02.2017, 20:31 9248

''Am intrat în politică pentru că vreau să fac ceva pentru ţara mea. La fel ca-n fotbal, nu poţi da goluri de pe margine. Am intrat în PSD pentru că sunt apropiat valorilor de stânga, valori care din păcate sunt rezumate scurt la sintagma 'protecţie socială'. Am hotărât să ies din PSD, din acelaşi motiv pentru care am intrat în politică: vreau să fac ceva pentru ţară mea. Nu ştiu dacă îmi dau demisia târziu sau devreme. Târziu pentru că trebuia să prevăd de mult că se va ajunge la astfel de situaţii, sau devreme pentru că încă sunt tânăr şi mai pot ajută la aducerea României într-o zona de normalitate a anului 2016'', a transmis Valentin Lupşa, potrivit corespondentului MEDIAFAX.

El afirmă că îi pare sincer rău că a pus umărul la ''construcţia unui sistem bolnav''.

''Pentru că da, un sistem în care Guvernul dă o lege în favoarea unui singur om, este un sistem bolnav. Eu sunt consilier juridic, şi nu-mi pot permite să trec cu vederea astfel de derapaje. Am simţit că aseară aş fi vrut să fiu şi eu în stradă, să strig împotriva nedreptăţii, însă probabil aş fi fost tras pe roată. Şi poate că pe bună dreptate. Am întâlnit în PSD câţiva oameni de înalta calitate, care cu siguranţă îmi vor rămâne prieteni, dincolo de opinia politică. Şi nu de ei mă despart, ci de marea turmă de slugi şi elefanţi care formează majoritatea PSD. Sper că vocea oamenilor din stradă să se facă auzită, iar Guvernul să demonstreze că este acolo pentru noi, pentru români'', a adăugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO