Eveniment

​Deschideri în lanţ: Accor îşi extinde portofoliul cu un nou hotel Mercure, care va fi deschis lângă Porţile de Fier în a doua parte a anului viitor

​Deschideri în lanţ: Accor îşi extinde portofoliul...

Autor: Miruna Diaconu

22.06.2022, 14:58 363

Accor îşi extinde portofoliul cu un nou hotel Mercure care se va deschide ângă Porţile de Fier, pe malul Dunării, în al treilea trimestru al anului viitor, conform unui comunicat transmis de companie. Accor a semnat un acord de franciză cu Queens Horeca Management, o companie din Drobeta-Turnu Severin, care are ca obiect principal de activitate baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor.

„Un nou hotel Mercure lângă Porţile de Fier, una dintre cele mai fascinante destinaţii turistice ale ţării, consolidează şi mai mult popularitatea zonei, atrage turişti internaţionali şi aduce standarde şi practici moderne în domeniu. Acest acord va creşte şi va consolida reţeaua Accor în sud-vestul României, o piaţă cheie pentru grup în regiunea Europei de Est", spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova şi Republica Cehă.

Mercure Porţile de Fier Riviera Hotel & Resort va pune la dispoziţia călătorilor 70 de camere şi suite, un restaurant, un bar şi un lounge Privilege. De asemenea, hotelul va include şi o sală de conferinţe de 250 mp, două săli de consiliu mici şi un foaier. Totodată, vor exista şi o zonă SPA & wellness de 300 mp, cu diverse săli de relaxare şi terapie, precum şi de piscina în aer liber.

Deschiderea hotelului va avea loc în a doua parte a anului viitor, după ce clădirea actuală în care va funcţiona viitorul hotel îşi va finaliza renovările. Hotel va fi amplasat pe Calea Timişoarei, numărul 16, Gura Văii, Drobeta Turnu-Severin România.

„Am ales să ne alăturăm unui grup internaţional de prim rang în domeniul ospitalităţii, cum este Accor, pentru a le oferi vizitatorilor noştri un hotel de clasă internaţională şi servicii profesionale care să îl însoţească. De asemenea, am făcut acest lucru pentru a ne conecta hotelul la una dintre cele mai mari reţele de marketing şi distribuţie din domeniul ospitalităţii şi pentru a-l face vizibil pentru călătorii din toate colţurile lumii, plănuind să dezvoltăm şi mai mult ospitalitatea pe Dunăre", adaugă Eduard Koler,  investitor şi reprezentant al Queens Horeca Management, în calitate de partener al proiectului.

 ​​​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO