Eveniment

DNA se autosesizează în cazul Severin. Adrian Severin şi Zoran Thaler, chemaţi la Bruxelles de grupul socialist

Autor: Mediafax

21.03.2011, 12:04 36

Direcţia Naţională Anticorupţie se autosesizează în cazuleurodeputatului Adrian Severin, despre care presa română şi ceainternaţională a consemnat eventuale fapte de corupţie în carepoliticianul ar fi implicat, a comunicat, pentru Mediafax,purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan.

Cât costă un amendament dat deAdrian Severin

De asemenea, liderul grupului socialiştilor din PE Martin Schulza solicitat, luni, o întâlnire la Bruxelles cu europarlamentariiAdrian Severin şi Zoran Thaler, în urma acuzaţiilor din The SundayTimes, pe care le-a descris ca "extrem de grave", precizând că,dacă acestea se vor adeveri, va lua măsuri adecvate.

Vedeţi aici înregistrareaVIDEO a discuţiei dintre jurnaliştii sub acoperire şi AdrianSeverin

Martin Schulz, liderul grupului socialiştilor din PE, a cerut,luni, celor doi membri ai grupului, să aibă o întâlnire cu el laBruxelles, ca urmare a informaţiilor publicate de The Sunday Times,potrivit site-ului grupului socialist din PE.

Schulz a descris acuzaţiile ca fiind " extrem de grave" şi aspus că doreşte ca întâlnirile cu europarlamentarul român AdrianSeverin şi cu eurodeputatul sloven Zoran Thaler să aibă loc pentrua le asculta poziţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO