Eveniment

Doar aşa se obţin marile victorii! Ce făcea Darren Cahill înaintea semifinalei Halep - Muguruza: "Am stat până la 03:00 dimineaţa..."

Doar aşa se obţin marile victorii! Ce făcea Darren...

Autor: Pro Sport

08.06.2018, 11:54 963

Darren Cahill, antrenorul lui Halep, a stat până târziu în noapte pentru a urmări meciurile disputate de Simona cu Muguruza până la ora semifinalei de la Roland Garros. Australianul a analizat jocul rivalei româncei în detaliu şi apoi i-a trasat indicaţiile elevei sale.

Strategul australian a sesizat că Garbine se află într-o formă foarte bună pe zgura de la Paris şi şi-a dat seama că Simona are nevoie să vină cu ceva special pentru a reuşi să deregleze mecanismul foarte bine pus la punct din jocul ibericei. Pentru asta, Cahill a avut nevoie de câteva ore bune petrecute în faţa calculatorului pentru a urmări celelalte meciuri directe dintre Simona şi Muguruza. Ultimul, la Cincinnati 2017, se terminase cu un singur game câştigat de constănţeancă:

Vedeţi AICI continuarea 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO