Eveniment

Dolj: Doi oameni, tată şi fiu, au fost împuşcaţi mortal, iar alţi doi răniţi. Agresorul s-a sinucis. El ar fi avut atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei

Dolj: Doi oameni, tată şi fiu, au fost împuşcaţi...

Autor: Valerian Ionescu, Ana Maria Constantinescu

02.12.2016, 19:30 8380

Incidentul a avut loc vineri seara în localitatea doljeană Palilula. Potrivit primelor informaţii oferite de Poliţie, tânărul, de 28 ani, din Timişoara, se afla în Palilula, în vizită la o femeie cu care avea o relaţie.

Vineri, bărbatul ar fi avut o stare depresivă şi ar fi intrat în conflict cu vecini ai tinerei, pe care i-a împuşcat cu un pistol confecţionat artizianal. Doi oameni au murit, iar alţi doi au fost răniţi şi transportaţi la spital.

După ce i-a împuşcat pe vecinii fetei, tânărul s-a sinucis. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Anchetatorii ar fi găsit un atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei în care locuia criminalul de la Palilula, de 28 de ani, potrivit primarului din localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul din Bucovăţ, comună de care aparţine Palilula, mai spune că nu ştia dacă agresorul locuia efectiv în localitate, sau se afla în vizită.

„Ştiu că a fost plecat împreună cu concubina sa în Germania. Acum o lună bunica fetei a venit la primărie să le facă acte pe casă. El nu prea avea contact cu vecinii. Acum a avut o altercaţie cu cei doi pe care i-a omorât şi apoi a ieşit pe drum şi a tras după lume”, afirmă primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă.

Victimele care au decedat sunt Ion şi Fabian Trandafir, tată şi fiu. Alţi doi bărbaţi au ajuns la spital, unul împuşcat în antebraţ, altul în obraz.

Potrivit primelor informaţii oferite de Poliţie, tânărul, de 28 ani, din Timişoara, se afla în Palilula, în vizită la o femeie cu care avea o relaţie. Vineri, bărbatul ar fi avut o stare depresivă şi ar fi intrat în conflict cu vecini ai tinerei, pe care i-a împuşcat cu un pistol confecţionat artizianal.

Agresorul, Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, din Timişoara s-a sinucis, împuşcându-se în cap.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO