Eveniment

Dosar de urmărire penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală în cazul Giuleşti

Dosar de urmărire penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală în cazul Giuleşti
17.08.2010, 12:48 77

Procurorii au început urmărirea penală in rem pentru ucidere dinculpă şi vătămare corporală gravă în cazul accidentului de laMaternitatea Giuleşti, a declarat Marius Iacob, procuror şef alSecţiei Urmărire Penală a Parchetului instanţei supreme, scrieMediafax.

Marius Iacob a declarat că au fost audiaţi mai mulţi angajaţi aiMaternităţii Giuleşti, însă asistenta responsabilă de salonul deTerapie Intensivă la momentul producerii incediului nu a putut fiaudiată fiind în stare de şoc.

Procurorul a mai spus că toate audierile vor avea loc la PoliţiaCapitalei, până marţi, nepunându-se problema reţinerii personaluluimedical.

Zece persoane sunt chemate la audieri, marţi, de caz ocupându-seServiciul Omoruri al Poliţiei Capitalei.

În privinţa cauzei evenimentului, Iacob a spus că există maimulte piste urmărite de specialişti, primele cercetări indicând căincendiul a izbucnit în interiorul salonului, aparatura medicalăfiind arsă. Citiţi mai mult despre incendiul de lamaternitatea Giuleşti pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO