Eveniment

Dragnea, despre Vâlcov: Românii primesc salarii mai mari datorită unui program la care muncit Vâlcov

Dragnea, despre Vâlcov: Românii primesc salarii mai...

Autor: Departamentul Politic

09.02.2018, 11:52 237

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, întrebat despre situaţia lui Darius Vâlcov, care a fost condamnat în primă instanţă la opt ani de închisoare, că regretă, în condiţiile în care Vâlcov a avut o mare implicare la programul de guvernare PSD. 

"Îmi este foarte greu să comentez o asemenea decizie. Am o părere de rău, dar până la decizia definitivă mai este. Sunt milioane de români care au salarii, pensii mai mari datorită unui program de guvernare la care Darius Vâlcov a avut o implicare mare", a declarat Liviu Dragnea, chestionat cu privire la situaţia lui Darius Vâlcov.

Întrebat ce se întâmplă cu situaţia sa din Guvern, acolo unde momentan Vâlcov este consilier de stat în aparatul propriu al premierului; Dragnea a spus că nu se va implica.

"Guvernul va decide dacă rămâne acolo sau nu. Nici nu o să propun, e strict decizia Guvernului", a mai afirmat preşedintele PSD.

Anterior, Dragnea spusese ironic: "Trebuie omorât azi, acum! Împuşcat!".

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a fost întrebat, joi, dacă premierul Viorica Dăncilă şi-a manifestat intenţia de a-l demite pe Darius Vâlcov sau acesta şi-a manifestat intenţia de a demisiona ca urmare a condamnării, el răspunzând: „Nu cunosc, nu ştiu, nu”.

Fostul ministru al Finanţelor, în prezent consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost condamnat, joi, de instanţa supremă, la opt ani de închisoare. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO