Eveniment

Dragnea: Nu se aştepta nimeni că Grindeanu să reacţioneze cu atâta îndărătnicie şi rea credinţă

Dragnea: Nu se aştepta nimeni că Grindeanu să...

Autor: Liviu Dadacus

21.06.2017, 12:43 114

„Nu se aştepta nimeni ca fostul nostru coleg (Sorin Grindeanu, n.r.) să reacţioneze cu atâta îndărătnicie, chiar cu atâta rea credinţă şi câteodată cu lipsă de raţiune. Nu m-am aşteptat ca un alt fost coleg (Victor Ponta, n.r.) să susţină o asemenea manevră împotriva partidului, situaţie care ne-a adus în ziua de azi”, a sus Dragnea.

„Nu cred că există vreun membru cinstit şi onest care să oscileze între interesul unui grup privat, destul de greu de definit, şi interesul acestei ţări şi chiar interesul partidului”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că Guvernul Grindeanu nu a performat, acesta fiind motivul schimbării Executivului.

„Premierul şi Guvernul căruia i-am încredinţat programul de guvernare nu a performat aşa cum am sperat. Nu a mers rău, a mers binişor, dar pentru ce am promis noi binişorul nu e de ajuns. Nici ritmul, determinarea, energia premierului nu au fost aşa cum ne-am angajat, cum am sperat”, a spus Dragnea.

„Să lăsăm lucrurile aşa, ar fi însemnat să eşuăm cu bună ştiinţă, să ne păcăim şi pe noi şi pe cetăţeni, şi pe Sorin Grindeanu să-l păcălim. Aşa că am preferat să luăm o decizie grea pentru a pune lucrurile la punct”, a adăugat Dragnea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO