Eveniment

Eficienţa programelor de training: mit sau realitate?

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Andrei Cîrchelan

15.06.2014, 10:00 438

Angajatorii au investit în ultimul an 10 milioane de euro în instruirea personalului, potrivit celor mai recente date, chiar dacă bugetele de resurse umane au fost puternic afectate de criza economică.

Tot pe parcursul anului trecut angajatorii au trimis 30.000 de participanţi la 15.000 de ore de formare profesională, însă randamentul investiţiilor în programele de training nu poate fi cuantificat.

În acest context, Ziarul Financiar a organizat alături de Pitman Training, în data de 19 iunie, dezbaterea „Eficienţa programelor de training: mit sau realitate?“, în cadrul căreia speakerii vor încerca să răspundă la întrebări legate de modul în care pot fi convinşi managerii de top că programele de training reprezintă o necesitate pentru dezvoltarea businessului, precum şi metodele prin care companiile şi angajaţii se pot asigura că bugetul de training a fost bine cheltuit.

La eveniment sunt aşteptaţi să participe directori de companii, directori de resurse umane, manageri de training şi dezvoltare, precum şi profesori şi antreprenori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO