Eveniment

Europarlamentarul ieşean Cătălin Ivan, despre Congresul PSD: O zi tristă; văd cum s-a sinucis cel mai mare partid din România

Europarlamentarul ieşean Cătălin Ivan, despre...

Autor: Ciprian Nedelcu

10.03.2018, 16:55 225

Europarlamentarul Cătălin Ivan este de părere că PSD „s-a sinucis”, avertizând că tot ceea ce le-a spus colegilor din partid în ultimii trei ani s-a împlinit.

„Recunosc că nu am urmărit aşa-zisul «Congres al PSD». Pentru un membru de partid cu vechime, cu atâtea bătălii duse pentru partid, astăzi (sâmbătă – n.r.) a fost o zi foarte tristă. Cu toata tristeţea pe care mi-o dă să văd cum s-a sinucis cel mai mare partid din România, observ că absolut tot ce le-am zis colegilor de partid în ultimii trei ani s-a împlinit. Nu sunt ghicitor în stele, dar am preferat să-mi asum riscuri şi să spun când lucrurile mergeau prost în partid, în speranţa că se puteau repara înainte să fie foarte târziu. Acum este prea târziu! Am ajuns aici din cauza ticăloşiei lui Dragnea, este adevărat, dar şi din cauza laşităţii şi oportunismului celorlalţi“, a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Social-democraţii s-au reunit sâmbătă, în Congres Extraordinar, Liviu Dragnea fiind cel care a propus, în februarie, organizarea acestuia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO