Eveniment

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu: Airbag-urile s-au deschis la 126 km/h

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan...

Autor: Cătălin Legănel

02.05.2019, 09:21 280

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului. Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră.

Surse judiciare au declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că expertiza preliminară arată ca în momentul în care s-au deschis airbag-urile maşina condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu circula cu o viteză de 126 de kilometri pe oră.

Acest lucru înseamnă că este posibil ca înainte de impact şoferul să fi condus cu o viteză mai mare.

Aceleaşi surse au precizat că în istoricul înregistrat de computerul de bord se vede că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră.

Anchetatorii iau în calcul ca aceasta să fi fost viteza cu care s-a circulat pe autostradă şi exclud, momentan, că aceasta ar fi fost viteza din momentele anterioare accidentului.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa.

Înmormântarea va avea loc joi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO