Eveniment

EXPLOZIE în Bucureşti: O locuinţă din Capitală a explodat. Proprietarul are arsuri de gradul II şi III

EXPLOZIE în Bucureşti: O locuinţă din Capitală a...

Autor: Mihaela Gidei

19.06.2018, 12:21 1275

Un bărbat în vârstă de 50 de ani are arsuri de gradul II şi III pe 60% din suprafaţa corpului, după ce locuinţa sa de pe strada Gura Lotrului a explodat marţi, informează ISU Bucureşti-Ilfov. La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi unul de descarcerare.

Trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi unul de descarcerare acţionează pe strada Gura Lotrului din Capitală, unde o locuinţă a explodat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă acoperişul casei a fost distrus. În urma exploziei, un bărbat în vârstă de 50 de ani are arsuri de gradul II şi III pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului, acesta fiind conştient.

Potrivit sursei citate, explozia a fost generată de o butelie care alimenta un aragaz. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Floreasca. În aceeaşi locuinţă, însă în altă cameră, se mai aflau o femeie şi doi copii, însă aceştia nu au fost răniţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO