Eveniment

Fabrică de piese şi componente pentru instalaţiile de foraj, inaugurată în Arad

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Fotograf Octav Ganea

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Fotograf Octav Ganea

Autor: Andreea Tobias, Marian Buga

19.12.2014, 00:00 1188

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat că a participat, joi, la deschiderea unei noi fabrici în oraş, care va produce piese şi componente pentru instalaţii de foraj.

Evenimentul a avut loc în cadru restrâns, iar investitorii nu au dat publicităţii deocamdată informaţii despre valoarea proiectului.

Primarul a declarat, totuşi, că este vorba de compania italiană Europiping, care a deschis o fabrică în Zona Industrială Est (cartierul Micălaca).

”Pot să spun doar că este o investiţie importantă ca valoare. Ea va fi extinsă în 2015, în altă locaţie din judeţ, ceea ce confirmă că România va juca un rol tot mai important pe piaţa de energie, prin producerea instalaţiilor necesare”, a declarat primarul Aradului.

Acesta a adăugat că în primă fază în noua fabrică lucrează câteva zeci de angajaţi, numărul lor urmând să crească treptat.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, investitorii nu au dorit să facă precizări suplimentare, afirmând doar că în acest moment fabrica are în jur de 30 de angajaţi, număr care va creşte din 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO