Eveniment

Facebook adaugă noi opţiuni pe platforma sa şi pe Instagram

Facebook adaugă noi opţiuni pe platforma sa şi pe...

Autor: Tudor Ionescu

01.08.2018, 15:17 118

Facebook va lansa un tablou de bord, un memento zilnic şi un nou mod de a limita notificările atât pentru Facebook, cât şi Instagram, se anunţă într-un comunicat de presă al companiei, transmis miercuri.

„Noile opţiuni, ce vor fi disponibile în curând, au fost concepute pentru a-i ajuta pe utilizatori să gestioneze timpul pe care îl alocă acestor două platforme şi să încurajeze conversaţiile între părinţi şi adolescenţi cu privire la obiceiurile online potrivite pentru aceştia”, se menţionează în comunicat.

Accesarea noilor instrumente poate fi făcută de pe pagina de setări a fiecarei aplicaţii. În cazul Instagram, trebuie selectată „Your Activity”, iar pe Facebook - opţiunea „Your Time on Facebook”.

„În partea de sus, va putea fi văzut un tablou de bord care arată timpul mediu petrecut utilizând aplicaţia de pe dispozitivul respectiv. Apăsaţi orice bară pentru a vedea timpul total inregistrat pentru ziua in curs. Sub tabloul de bord, puteţi seta un memento zilnic pentru a vă trimite o alertă atunci când aţi atins timpul pe care ati decis să îl petreceţi în aplicaţie în ziua respectivă. Aveţi posibilitatea să modificaţi sau să anulaţi memento-ul în orice moment”, explică reprezentanţii Facebook.

De asemenea, „puteţi selecta Notification Settings pentru a accesa rapid noua setare Mute Push Notifications. Aceasta va limita notificările de pe Instagram sau Facebook pentru o perioadă de timp, atunci când aveţi nevoie să nu fiţi deranjat”, mai arată comunicatul citat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO