Eveniment

Felix Toma, country manager, Gi Group (recrutare şi muncă temporară): "Aştept să se publice modificările în Monitorul Oficial, încă mai trag speranţă că nu se vor aplica"

Felix Toma, country manager, Gi Group (recrutare şi...
10.11.2017, 00:00 350
Felix Toma, country manager, Gi Group (recrutare şi muncă temporară) spune:

"Aştept să se publice modificările în Monitorul Oficial, încă mai trag speranţă că nu se vor aplica. Din punct de vedere organizatoric, lunile noiembrie şi decembrie vor fi extrem de încărcate, departamentele de resurse umane vor fi nevoite să conceapă mii de acte adiţionale la contractele de muncă. Pentru noi este o muncă dublă în acest moment, toate companiile din România au aflat ieri că trebuie să îşi refacă bugetele pentru anul viitor. Mi-e teamă că se poate repeta scenariul din ianuarie anul acesta, când unele multinaţionale nu şi-au asumat costurile mai mari după eliminarea plafonării CAS la salariile managerilor. Doar că acum impactul va fi la toate nivelurile ierarhice.

Pentru businessul nostru, noile măsuri vor conduce la o scădere a cifrei de afaceri de 7 mi­lioane de lei, ceea ce înseamnă, implicit, o scădere a taxelor şi impozitelor plătite la stat."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO