Eveniment

Filosoful Mihai Şora, în Piaţa Victoriei: Fără hoţi e o decizie bună. Naţia mea suferă,vrea dreptate

Filosoful Mihai Şora, în Piaţa Victoriei: Fără hoţi...

Autor: Florin Zafiu

24.06.2018, 21:43 110

Filosoful Mihai Şora le-a spus protestatarilor din Piaţa Victoriei că a venit la manifestare pentru a fi alături de naţia sa care suferă şi care vrea dreptate şi că ideea pentru care se militează, fără hoţi, este „o decizie bună”. 

„Fără hoţi e o decizie foarte bună. Sunt cu totul de acord cu ea. Am venit aici ca să fiu alături de naţia mea, asta care suferă şi vrea dreptate. (...) Copil înseamnă viitorul ţării, a te juca cu soarta copilului, înseamnă a te juca cu soarta ţării”, a spus filosoful Mihai Şora la protestul din Piaţa Victoriei.

Aproximativ 10.000 protestează, duminică seară, în Piaţa Victoriei. De asemenea, oamenii prezenţi la manifestare au organizat, pentru trei minute, un protest mut.

Oamenii au cântat Imnul Golanilor, Imnul României şi pe cel al Europei, în timp ce ţineau în aer lanternele telefoanelor.

„Restrictii de trafic: Buzeşti sensul spre Victoriei, bretea Iancu de Hunedoara sens întrare în Piaţa Victoriei, Bvd. Aviatorilor sensul spre Piaţa Victoriei, Kiseleff de la Str. Arhitect Ion Mincu sens spre Piaţa Victoriei”, au anunţat reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Până în prezent, nu au fost înregistrate incidente, însă o persoană a anunţat că şi-a pierdut copilul, care a fost adus, la scurt timp, de către un poliţist.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO