Eveniment

Florin Iordache, după vizita lui Timmermans: Fără îndoială, nu vor mai fi diferenţe de opinie între Bucureşti şi Bruxelles

Florin Iordache, după vizita lui Timmermans: Fără...

Autor: Iasmina Ardelean

02.03.2018, 10:55 191

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat vineri, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că după vizita prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, nu vor mai fi diferenţe de opinie între Bucureşti şi Bruxelles.

„Mesajul cu care dumnealui (Timmermans – n.r) a venit este că trebuie să existe un dialog permanent între autorităţile de aici şi de la Bruxelles. A fost o conlucrare bună şi eu cred că printr-un dialog, toate acele, să zicem, neconcordanţe care au apărut între ce s-a întâmplat sau între percepţia că s-a întâmplat în România, nu vor mai fi. Fără îndoială, nu vor mai fi astfel de diferenţe de opinie între Bucureşti şi Bruxelles.

De asemenea, deputatul PSD a precizat că nu a remarcat o nuanţă critică în discursul lui Timmermans.

„Nu am văzut o nuanţă critică în discursul său, eu mă refer la partea parlamentară. Discursul pe care l-a avut la Parlament, din punctul meu de vedere, a fost un discurs constructiv şi un discurs în ideea că, conlucrând, putem găsi soluţii pentru finalizarea MCV-ului şi pentru a pune la punct legislaţia, aşa cum trebuie”, a adăugat Iordache.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat joi, la Bucureşti că instituţia pe care o reprezintă este foarte bine informată, iar scuza că nu ar exista o bună informare nu va mai exista pe viitor deoarece va exista un contact direct.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO