Eveniment

Frank Hajdinjak, director general E.ON Romania: Cred că prosumerul va fi un mega trend. Oamenii vor avea şansa să îşi producă singuri mare parte din energia pe care o consumă

Frank Hajdinjak, director general E.ON Romania: Cred că...

Autor: Alex Ciutacu

19.02.2018, 11:36 979

Discuţiile sunt în dezvoltare, dar cred că prosumerul va fi un mega trend. Oamenii din România vor avea o şansă să îşi producă singuri mare parte din energie. Şi va fi un trend în creştere din ce în ce mai mult. Va fi nevoie de mai multe investiţii în această nişă, dar clar este un trend în creştere, a spus Frank Hajdinjak, director general E.ON Romania, în cadrul evenimentului ZF POWER SUMMIT 2018.

„În alte ţări oferim diferite produse pentru prosumeri, unele dintre ele chiar şi împreună cu Google. Sunt sigur că vom aduce aceste produse şi în România”.

Alte declaraţii:

„Anul 2017 a fost un an greu, nu doar pe partea electrică. Dar şi pentru partea de gaze, pentru că ambele pieţe au întâlnit creşteri de preţuri. A fost un an dificil din punct de vedere al dezvoltării business-urilor, în special pentru furnizori”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO