Eveniment

Gala ZFuture: „Mereu tânăr, mereu antreprenor“

Gala ZFuture: „Mereu tânăr, mereu antreprenor“

Autor: Ştefan Stan

26.11.2015, 00:08 378

Ziarul Financiar a adus împreună marţi, la Gala ZF 17 ani „ZFuture - Mereu tânăr, mereu antreprenor“, clasa de business din România: antreprenori, directori, manageri, fie ei români sau străini, la început de drum sau deja de carieră, persoane care şi-au pus sau urmează să îşi pună amprenta asupra economiei româneşti.

Invitatul special al galei, premierul Dacian Cioloş, a asigurat în discursul său că noul guvern va face o prioritate din dezvoltarea businessului românesc, mai ales că miniştrii tehnocraţi vin cu experienţă managerială, şi a promis o colaborare mai strânsă cu mediul de afaceri din România. Dean Thompson, şeful Misiunii Diplomatice a SUA în România, a încurajat la rândul său guvernul să susţină antreprenoriatul, pe care îl numeşte principalul catalizator al economiei şi totodată cea mai bună şansă la prosperitate pentru România.

Ziarul Financiar a premiat în cadrul galei atât tinerii antreprenori care şi-au spus po­veştile de succes în cadrul emisiunii de business ZF Live, cât şi cele mai valoroase zece com­panii din România, deja consacrate şi cu un puternic impact asupra economiei româneşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO