Eveniment

Geronimo Brănescu, şeful ANSVSA, despre ultimele măsuri luate pentru combaterea pestei porcine africane: „Cred că aici ar fi mai bine să discutaţi cu Ministerul Agriculturii, că e de competenţa domniilor lor”

Geronimo Brănescu, şeful ANSVSA, despre ultimele...

Autor: Roana Rotaru

03.08.2018, 00:04 556

Geronimo Brănescu, preşedintele Agenţiei Naţionale Sa­ni­tar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), susţine că ultimele măsuri luate privind com­ba­terea pestei porcine africane vizează „gestiunea populaţiei de mis­treţi”, precizând că Ministerul Agriculturii şi Ministerul Ape­lor şi Pădurilor pot oferi mai multe detalii pe această temă.

„A fost şedinţa Consiliului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în care s-a aprobat un plan suplimentar de măsuri, introducerea de noi măsuri pentru gestiunea populaţiei de mistreţi, în corelaţie cu evoluţia pestei procine afri­cane, şi măsuri cu privire la anumite culturi care ar putea fi afectate. Cred că aici ar fi mai bine să discutaţi cu Ministerul Agri­culturii, că e de competenţa domniilor lor. Măsurile luate se referă la gestiunea populaţiei de mistreţi, recoltarea probelor de la mistreţii împuşcaţi, sitemul de organizare a vânătorii şi multe alte detalii pe care o să vi le pună la dispoziţie Ministerul Agriculturii şi Ministerul Apelor şi Pădurilor”, a spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO