Eveniment

Gluma mascaţilor de 8 martie: Au descins cu sirenele pornite în Vama Botoşani ca să ofere flori doamnelor. Pe vameşi i-a luat groaza!

08.03.2011, 19:03 90

Mascaţii au descins din nou în vămile româneşti. De această datăţinta a fost vama Botoşani. Dubele au intrat cu sirena şi girofarulpornit, pe la 8 dimineaţa. Vameşii au înlemnit, convinşi că dupăSiret şi Albiţa, le-a venit rândul şi lor. Mascaţii au coborât,unul câte unul, gata de intervenţie. Ultimul avea un braţ deflori.

Marţi dimineaţa, de 8 Martie, poliţiştii de frontieră dintrupele speciale au înconjurat mai multe maşini care erauîncolonate la punctele de trecere şi au oferit flori femeilor.

Cei mai speriaţi au fost vameşii, ne-au declarat surse dinPoliţia de Frontieră: "I-a luat groaza când ne-au văzut maşinile cugirofar, pline cu mascaţi. Nu au apreciat acţiunea. Nici nu le-amspus de ea, să nu se desconspire. E primul an în care facem asta cumascaţi, cu sirene. De obicei ofereau flori poliţiştii din punctulde trecere a frontierei. Nu ar mai fi fost o surpriză pentrunimeni". Citiţi mai mult despre gluma mascaţilor de 8 martie pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO