Eveniment

Grupul german Bosch a ieşit la vânătoare de ingineri pentru centrele sale din Cluj şi Timişoara

Grupul german Bosch a ieşit la vânătoare de ingineri...

Autor: Roxana Rosu

06.05.2016, 00:00 7072
Grupul Bosch recrutează în România persoane cu grad diferit de expertiză, în domeniile comercial, tehnic şi producţie, inclusiv ingineri mecanici, ingineri de testare şi de calitate, ingineri de automatizări şi mecatronică.
 
Compania are nevoie, în unităţile sale, de planificatori de producţie cu specializare în electronică, electrotehnică, automatizări şi calculatoare, gestionari, logisticieni, economişti, dar şi operatori pentru producţie, fără calificare.
Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare din Cluj, Bosch caută ingineri şi programatori pentru domeniile asistenţă la condus (specializaţi în procesare de imagini sau C++ SW Development), automotive (specializaţi în embedded platforms), industrie conectată (specializaţi în data mining şi programatori hardware şi mecanică), analiză şi testare (specializaţi în inginerie chimică şi fizică), pilot de parcare (specializaţi în inginerie aplicată)”, a anunţat compania.
Noua divizie de Shared Services (BPO) din Timişoara, angajează agenţi de call center, suport în achiziţii, economişti, manageri de proiecte IT şi suport IT, analişti SAP, suport tehnic. La nivel global, grupul intenţionează să angajeze 14.000 de absolvenţi de studii superioare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO