Eveniment

Guvernul alocă 500 mil. lei programelor pentru Creşterea Competitivităţii şi Resurse Umane

Guvernul alocă 500 mil. lei programelor pentru...

Autor: Mediafax

03.06.2016, 00:00 121

Guvernul alocă temporar 300 de milioane de lei din Fondul de privatizare Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice şi 200 de milioane de lei Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, până ce Comisia Europeană va deconta finanţările.

„Guvernul a aprobat alocarea temporară a sumei de 500 de milioane de lei, în echivalent euro, în scopul asigurării necesarului de finanţare pentru iunie 2016 a programelor operaţionale finanţate din fonduri structurale. E vorba de 300 de milioane de lei pentru Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice şi 200 de milioane de lei pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane“, a anunţat Suciu joi la finalul şedinţei Executivului.

El a adăugat că alocarea este una temporară, din Fondul de privatizare, şi vor fi returnaţi Ministerului de Finanţe (coordonatorul fondului) pe măsură ce Comisia Europeană îi va aloca, „înspre toamnă“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO