Eveniment

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în turul doi al turneului de la US Open

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în...

Autor: Andrei Pal

31.08.2016, 20:49 101

Partida a durat o oră şi şase minute. Primul set a fost la discreţia favoriţilor numărul 5, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, care au început cu un break. Apoi, seria bună a continuat, iar perechea olandezo-română a condus chiar şi cu 4-0. La acest scor Mayer şi Knowle au reşit să-şi câştige primul serviciu, dar nu a fost suficient. În final, Tecău şi Rojer şi-au trecut în cont primul set, scor 6-1, după un nou break în ultimul game.

Actul secund s-a dovedit a fi mai echilibrat în debut, până la scorul de 2-1 în favoarea perechii olandezo-române, când Tecău şi Rojer au reuşit break-ul. De atunci, meciul a curs într-o singură direcţie. În final, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat şi setul doi, scor 6-3.

În turul următor, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer îi vor întâlni pe câştigătorii partidei Peralta/Zeballos - Pavic/Venus. Pentru calificarea în runda secundă a turneului, cei doi vor încasa un cec în valoare de 24,500 de dolari şi 90 de puncte ATP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO