Eveniment

Hyundai pregăteşte noul Santa Fe pentru Salonul Auto de la Geneva. Cum va arăta cea de-a patra generaţie a SUV-ului

Noul Santa Fe de la Hyundai

Noul Santa Fe de la Hyundai

Autor: Bogdan Alecu

06.02.2018, 17:50 1197

Hyundai se pregăteşte pentru a concura mai puternic cu brandurile europene pe segmentul SUV-urilor şi va prezenta la începutul lunii viitoare cea de-a patra generaţie a SUV-ului Santa Fe. Noul model are o alura atletică completată de farurile cu formă fluidă şi de grilă tip cascadă, parte din noua identitate vizuală a gamei Hyundai.

Viitorul model va avea o lungime de 4.770 mm (4.690 mm generaţia actuală) şi o lăţime de 1.890 mm (1.880 mm generaţia actuală).

Potrivit informaţiilor oficiale, noua generaţie va dispune de un pachet cuprinzător de siguranţă activă. Sistemul de alertă la traficul din spate reduce riscul unei coliziuni cu autovehiculele din apropiere, atunci când autovehiculul iese în marşarier, din locuri înguste şi cu vizibilitate redusă. Asistentă pentru ieşirea în siguranţă previne accidentele blocând temporar uşile atunci când vehiculele se apropie din spate. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO