Eveniment

Iata cine va administra fonduri europene pentru resurse umane in valoare de 4,2 miliarde euro: Anca-Cristina Zevedei (34 de ani)

Seitan a numit un fost candidat PD-L la europarlamentare la conducerea fondurilor pentru HR
04.03.2010, 00:00 394

Anca-Cristina Zevedei (foto), 34 de ani, a fost numita ieri infunctia de director interimar al AMPOSDRU, autoritatea demanagement care gestioneaza fondurile europene pentru resurse umanein valoare de 4,2 mld. euro. "Am fost numita director interimar alAMPOSDRU de ministrul muncii pentru o perioada de interimat de saseluni, la fel ca fiecare director din cadrul institutiei de panaacum. Aceasta functie nu se ocupa prin concurs", a declarat Zevedeipentru ZF. Anterior, ea a fost director coordonator al OrganismuluiIntermediar din cadrul programului de alocare a fondurilor europenepe HR pentru regiunea Bucuresti-Ilfov, functie pe care o ocupa dinluna mai a anului trecut. Cristina Iova, fostul director general alinstitutiei, a fost demisa la inceputul lunii februarie, timp incare Cosmin Meleca, director in directia verificari de managementsi monitorizare, a detinut de atunci interimatul pozitiei dedirector general cu drept de semnatura. Din 2006 pana anul trecut,Zevedei a lucrat ca expert parlamentar in cadrul mai multordepartamente din Senat. Licentiata in inginerie si drept inUniversitatea Politehnica si cea Romano-Americana, a urmat maimulte programe postuniversitare. A candidat anul trecut pe un locneeligibil la alegerile europarlamentare din partea PD-L. Recent,ministrul muncii Mihai Seitan a declarat ca este nemultumit destarea absorbtiei fondurilor europene pentru resurse umane,deoarece din 2007 pana acum au fost absorbite doar 4,8% din cele4,2 mld. de euro disponibile pana in 2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO