Eveniment

Ieşirea perfectă de sărbători: Zece localuri, restaurante şi pub-uri din România unde puteţi avea o întâlnire ideală

Ieşirea perfectă de sărbători: Zece localuri,...

Autor: Bianca Dorobanţu

01.12.2015, 11:00 2313

Sărbătorile bat la uşă, concediile şi zilele libere încep să apară, şi fie că ai nevoie să ieşi la o cină în familie, un randez-vous cu prietenii sau o simplă seară alături de persoana iubită, Ziarul Financiar vă va propune în fiecare zi zece localuri interesante unde puteţi merge pentru a petrece un timp de calitate.  

Restaurantele, localurile şi pub-urile propuse de noi astăzi:

 

1.      SkyBar

Este primul roof-bar din Bucureşti, situat pe Calea Dorobanţilor, nr. 155. Lounge, bar, cafenea şi restaurant, SkyBar ofera o atmosferă modernă şi o privelişte pe masură, deasupra oraşului.

 

2.      Oraşul Interzis

Situat în zona Armenească, pe strada Silvestru, nr. 3, Sector 2,  este unul dintre cele mai renumite localuri cu specific chinezesc din Bucureşti, cu un meniu ce acoperă specificul tuturor regiunilor din China, pregătit de bucătari chinezi.

 

3.      E3 by Entourage Floreasca.

 Cocktail Bar & Restaurant nonconformist, situat pe Calea Floreasca 111-113 (Piaţa Floreasca), E3 by Entourage  oferă preparate culinare din bucătăriile internaţionale.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.    The Embassy Park

Se află pe Şoseaua Nordului, nr. 7-9, în Parcul Herăstrau. Este un bar/lounge/restaurant cu o terasă mai mare ca interiorul restaurantului, în care se regăsesc preparate italieneşti, dar şi de tip snack precum burgeri.

 

5.    The London Street Bistro- situat pe Strada Puţul lui Zamfir, nr. 15 (Piaţa Dorobanţilor) cu o bucătărie englezească urbană, în care se pot manca produse proaspete, vegetariene/vegane sau fara gluten, toate făcute “în casă”, inclusiv pâinea şi sosurile.

 

6.    Toulouse Café-Brasserie se află aproape de Piaţa Unirii din Cluj, unde se pot alege preparate dintr-un un meniu internaţional, cu o variată gamă de vinuri şi o atmosferă boema.

sursa foto: tripadvisors.com

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

7.    Capriccio Bistro- Tot în Cluj, pe Strada Horea, nr. 32, localul se bazează pe bucătăria italiană, printre care se strecoară şi câteva preparate româneşti, dar şi diverse sortimente de cafea.

 

8.    Bricks este singurul restaurant cu terasă suspendată deasupra Someşului din Cluj-Napoca, pe strada Horea, nr. 2, cu accente istorice si moderne. Meniul conţine preparate internaţionale, la grill, dar şi vegetariene.

sursa foto: cluj.travel.ro

 

9.    Casa del Sole, din Timişoara, restaurant aflat pe strada Romulus, nr. 12, în interiorul hotelului cu acelaşi nume, în care se regăsesc preparate italieneşti si româneşti, deopotrivă.

 

10.  Casa Bunicii, restaurant aflat în Piaţa Mocioni, nr 8, din Timişoara, cu specific tradiţional bănăţean şi preparate naturale, din ingrediente bio. Localul oferă şi locuri de joacă pentru familiile care vin să ia masa cu cei mici.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO