Eveniment

Ilie Năstase: O felicit pe Halep şi pe părinţii ei. Dacă nu erau ei, FRT o ajuta mai puţin

Ilie Năstase: O felicit pe Halep şi pe părinţii ei....

Autor: Andrei Pal

11.06.2018, 21:30 114

Primul lider din istoria ATP, Ilie Năstase (72 de ani), a vorbit scurt şi cuprinzător, în această seară, pe Arena Naţională, la ceremonia în care Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros, în faţa a 20.000 de spectatori. 

Îmbrăcat în alb, în echipament Adidas, Nasty a marşat în alocuţiunea sa pe ideea de răbdare, virtute valorificată la maximum de Simona şi de familia ei.

"O felicit pe ea şi pe părinţii ei, dacă nu erau ei, FRT mai puţin o ajuta. O felicit pentru că a avut răbadare şi după răbdare au venit trandafirii. Şi eu am jucat trei finale până să câştig primul titlu la un turneu de Mare Şlem. Vreau să vă felicit şi pe voi, am auzit aici Deşteptea-tă, române! Acesta ar trebui să fie versul după care să ne ghidăm noi toţi", a rostit, în aplauzele tuturor, fostul preşedinte al FRT.

La evenimentul organizat de FRT şi Primăria Bucureşti, primul discurs i-a aparţinut Gabrielei Firea, primarul Capitalei, cea care a fost huiduită de majoritatea spectatorilor prezenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO