Eveniment

Îmbrânceli în Piaţa Victoriei între protestatari şi jandarmi

Autor: Firuta Flutur

04.07.2018, 21:41 122

Peste o mie de persoane protestează, miercuri, în Piaţa Victoriei, manifestanţii încercând să rupă cordonul de jandarmi pentru a pătrunde în Palatul Victoria. Unii protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au aruncat cu recipiente de plastic către aceştia. 

Oamenii scandează lozinci împotriva Guvernului, a PSD şi a liderului PSD Liviu Dragnea.

Unii protestatari au încercat să forţeze gardurile puse în faţa Palatului Victoria, moment în care au fost opriţi de jandarmi. Manifestanţii au aruncat cu diverse obiecte către aceştia, strigând "Jandarmeria apără hoţia", "Repetenţi şi infractori, nu vă vrem conducători", "PSD, ciuma roşie" şi "DNA să vină să vă ia!".

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Kiseleff de la strada Arhitect Ion Mincu şi bulevardul Aviatorilor către Piaţa Victoriei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei. Totodată, circulaţia a fost restricţionată dinspre Şoseaua Kiseleff pe bretea către bulevardul Nicolae Titulescu şi de la semaforul central către Titulescu. Traficul este închis pe bulevardul Lascăr Catargiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO