Eveniment

În revista Business Construct care apare astăzi cu Ziarul Financiar citiţi un reportaj de opt pagini despre podul Calafat – Vidin, care se va deschide pe 20 mai

În revista Business Construct care apare astăzi cu...

Autor: Andreea Neferu

24.04.2013, 19:08 2350

La aproape 60 de ani dupa ce primul pod peste Dunare dintre Romania si Bulgaria a fost deschis traficului intre Giurgiu si Ruse, un al doilea pod rutier si feroviar intre cele doua tari urmeaza sa fie inaugurat pe 20 mai, intre Calafat si Vidin, scrie BUSINESS Construct, intr-un articol din numarul pentru luna mai al revistei, documentat de pe santierul aproape finalizat al proiectului.

Podul cu o lungime de 1.791 de metri a implicat o investitie de 300 mil. euro, peste 70% din bani fiind asigurati de bulgari. “Podul va fi inaugurat pe 20 mai. Din punct de vedere tehnic, nu e absolut nicio problema sa il finalizam pana atunci”, spune Alberto Vergara, sef de proiect al podului din partea firmei spaniole FCC, cea care a realizat lucrarile pe segmentul bulgaresc al podului.

Cititi materialul integral care a avut alocate opt pagini in cadrul revistei BUSINESS Construct care apare maine, 25 aprilie, impreuna cu Ziarul Financiar, pentru a afla cum vad reprezentantii Ford si ai Dacia finalizarea acestei investitii, cum cred localnicii ca le poate schimba podul nivelul de trai si ce schimburi comerciale si de turisti are Romania cu Bulgaria. Doar in revista Business Construct, care apare maine cu Ziarul Financiar, o galerie cu 12 fotografii ale podului pe care in primul an de functionare ar urma sa treaca aproximativ 100.000 de masini.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO