Eveniment

Încă un parlamentar PSD din Transilvania dă mesajul ”NU vom vota un pachet împotriva Transilvaniei”

Încă un parlamentar PSD din Transilvania dă mesajul...

Autor: Departamentul Politic

20.06.2017, 13:26 256

„No, gata, no, hai!” Votăm moţiunea! Guvernul Grindeanu trebuie să plece, să demisioneze, însă NU vom vota NICIODATĂ un „pachet de legi” care să afecteze viaţa de zi cu zi a românilor din Transilvania, România!”, scrie Gabriel Horia Nasra, deputat PSD de Cluj.

Anterior, parlamentarul PSD venit din judeţul Mureş, Corneliu-Florin Buicu a scris pe Facebook că ”De când fac politica, mi s-au pus în cârcă multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu am reacţionat. Am considerat că cei care <au ochi de văzut, văd>. În calitate de deputat de Mureş vă spun atât, nu am votat ieri nimic, nu votez azi nimic şi n-am să votez NICIODATĂ ceva care să aducă atingere ţării mele, poporului meu!”, a scris Corneliu Florin Buicu pe contul său de Facebook.

Un mesaj similar a fost postat şi de deputatul PSD de Bistriţa Năsăud, Doina Pană, pe pagina sa de Facebook, postarea fiind apreciată de sute de oameni.

Luni, în comisiile parlamentare au intrat mai multe proiecte iniţiate de parlamentarii UDMR. Printre acestea şi un proiect de lege privind consacrarea zilei de 15 martie ca sărbătoare a comunităţii maghiare din România. Proiectul a fost votat în Comisia de Administraţie a Senatului.

PSD şi UDMR nu au căzut la un acord cu privire la proiectul privind scăderea pragului de reprezentare a minorităţilor pentru folosirea limbii materne în administraţie, iar şedinţele comisiile de marţi au fost anulate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO