Eveniment

Încă un retailer vrea să îşi trimită clienţii în vacanţă: Selgros intră pe piaţa serviciilor turistice, în parteneriat cu TUI TravelCenter

Încă un retailer vrea să îşi trimită clienţii în...

Autor: Departamentul Economic

01.08.2017, 10:50 177

În prezent platorma oferă pachete în Cuba, Italia sau Dubai. „Transformăm procesul de achiziţie într-unul facil şi deschidem încă o uşă pentru toţi turiştii români”, declară Dragoş Anastasiu, Preşedintele Grupului Eurolines România.

Începând cu 1 octombrie 2017, posesorii de carduri Selgros vor beneficia rezervări de hoteluri de pe platforma selgrostravel.ro.

Selgros Cash&Carry România şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 21 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

Anul trecut şi lanţul de magazine Lidl anunţa intrarea pe piaţa serviciilor turistice, în colaboare cu Tui TravelCenter

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO