Eveniment

Incendiu la un complex comercial ce comercializează mobilă din Capitală. Un bărbat, la spital

Incendiu la un complex comercial ce comercializează...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

14.10.2018, 15:54 1330

Un incendiu a izbucnit la o anexă a unui complex comercial ce comercializează mobilă, din zona Băneasa a Capitalei, flăcările fiind lichidate de pompieri. Un bărbat care a suferit un atac de panică a fost transportat la spital, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. 

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că un incendiu a izbucnit, duminică, la un complex comercial ce comercializează mobila din zona Băneasa, înregistrându-se degajări mari de fum. Flăcările au cuprins motorul unui utilaj şi s-au extins la material lemnos aflat într-o anexă din apropierea complexului. Incendiul s-a manifestat pe 10 metri pătraţi, suprafaţa inundată cu fum fiind de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost expus la fum, dar a refuzat transportul la spital, iar un al doilea a făcut un atac de panică, fiind dus pentru îngrijiri la o unitate spitalicească.

Incendiul a fost lichidat.

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară, fiind adusă şi o ambulanţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO