Eveniment

Incendiu puternic la Şcoala nr. 124 din sectorul 5 al Capitalei. O parte din acoperiş s-a prăbuşit

Incendiu puternic la Şcoala nr. 124 din sectorul 5 al...

Autor: Florin Zafiu

28.05.2018, 09:58 162

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la Şcoala nr 124, situată pe strada Mărgeanului nr. 10, în sectorul 5 al Capitalei. Unitatea şcolară nu are etaj.

Focul a fost anunţat la dispeceratul ISU Bucureşti-Ilfov de către locatarii din blocurile învecinate. Au fost mai multe apeluri succesive, primul apel fiind preluat de dispecerii ISU Bucureşti-Ilfov la ora 03.14.

Flăcările se manifestau generalizat la acoperiş, existând degajări mari de fum, iar o parte din acoperişul clădirii s-a prăbuşit, fiind afectată structura din lemn a acestuia.

Până la ora transmiterii ştirii, nu sunt persoane surprinse sau victime.

Pompierii au identificat sursele de alimentare de la hidranţi stradali, pentru a asigura necesarul de apă, însă acţionează doar din exterior, având în vedere pericolul de prăbuşire a acoperişului. Ei lucrează în continuare la decopertarea acoperişului, incendiul fiind localizat.

Pompierii încearcă să împiedice extinderea flăcărilor la sala de sport, care se află la câţiva metri apropiere.

La faţa locului, au fost trimise 20 autospeciale de stingere, trei autoscări, un echipaj de descarcerare şi mai multe echipaje SMURD.

Luni, elevii sunt liberi deoarece sunt Rusaliile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO